bozicni baner1

Webinar: Minimizing preanalytical errors in capillary blood collection and handling

Poštovani članovi,

Radiometer i acutecaretesting.org organiziraju webinar pod nazivom: „Minimizing preanalytical errors in capillary blood collection and handling" koji će se održati 21. svibnja 2015. Održat će se u dva termina i to u 15 i 19 sati po lokalnom vremenu. Registracija je besplatna.
Svi zainteresirani se mogu prijaviti na slijedećim poveznicama ovisno o odabranom terminu.

Register for 3:00 - 4:00 PM CEST (9:00 - 10:00 AM Eastern)
Register for 7:00 - 8:00 PM CEST (1:00 - 2:00 PM Eastern)

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.