LabDay 2019

Dragi članovi HDMBLM,

veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas da se uključite u obilježavanje LabDay-a 2019! U prvom tjednu mjeseca studenog obilježava se „tjedan patologije“, kojeg je i dio Međunarodni dan laboratorijske medicine. Jedna od rijetkih prilika koja se pruža kako bismo našu struku i djelatnost približili svima te ju učinili prepoznatljivom. Prvi održani LabDay (2017. godine) odlično je bio prihvaćen u javnosti i među članovima HDMBLM te Vas sve pozivamo da se uključite i ove godine.

LabDay 2019 održati će se u cijeloj Hrvatskoj, 5. studenog 2019. godine te su svi članovi HDMBLM pozvani na sudjelovanje. Za HDMBLM taj datum ima dodatno povijesno značenje budući da je 6. studenog 1951. godine održan prvi sastanak medicinskih biokemičara, što je bio poticaj za osnivanje Društva.

Prijedloge aktivnosti možete pronaći ovdje, a sve Vaše ideje i prijedlozi su dobrodošli.

Sigurni smo da će svaka, pa i najmanja aktivnost doprinijeti boljem razumijevanju i priznavanju struke. Pogotovo u današnje vrijeme kada smo nepravedno, negativno predstavljeni u medijima. Zajedničkom otvorenošću i pristupom možemo mnogo toga promijeniti.

PIOJ kao organizator LabDay-a podržati će Vaše aktivnosti te Vam pomoći (ukoliko će biti potrebno) oko organizacije događaja, te sve popratiti medijskim putem (web stranica, Facebook profil, tisak letaka, postera … ). Za sva dodatna pitanja smo na raspolaganju na e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Popunjeni obrazac za prijavu aktivnosti potrebno je do 13. listopada 2019. godine poslati na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Veselimo se Vašim prijavama,

Povjerenstvo za informiranje i odnose s javnošću

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.