Učlanjenje u EFLM Akademiju (i Registar)

Drage kolegice i kolege,

obavještavamo sve članove HDMBLM da će se u siječnju 2020. ažurirati članstvo u Europskom registru specijalista laboratorijske medicine, EFLM (EuSpLM) Registar. 

Na redovnoj sjednici Skupštine HDMBLM (Društva) održanoj 21.9.2019. usvojen je prijedlog za uključivanje svih članova HDMBLM u EFLM Akademiju. Kako ste već bili obaviješteni članstvo omogućava pogodnosti kao što je besplatni on-line pristup časopisu CCLM, neograničeni pristup CLSI smjernicama, manje kotizacije za prisustvovanje kongresima i tečajevima u organizaciji EFLM. 

Svi članovi HDMBLM koji nisu specijalisti mogu se učlaniti u EFLM Akademiju. Članarina za EFLM Akademiju iznosi 15 eura. Nakon polaganja specijalističkog ispita i dostavljanja potvrde u HDMBLM svi će automatski ući u EFLM (EuSpLM) Registar bez dodatnog plaćanja. Molimo Vas Vašu suglasnost (označiti X) za učlanjenje u EFLM Akademiju popunjavanjem obrasca ovdje

Svi specijalisti medicinske biokemije (i laboratorijske medicine) učlanjenjem u EFLM Akademiju automatski postaju novi članovi EFLM (EuSpLM) Registra popunjavanjem istog obrasca  uz obvezno navođenje datuma specijalističkog ispita. Članarina za EFLM Akademiju i za EFLM Registar iznosi ukupno 15 eura, uz mogućnost uplate preko Društva. Molimo Vas Vašu suglasnost (označiti X) za skupno plaćanje članarine za EFLM (EuSpLM) Registar i EFLM Akademiju popunjavanjem obrasca ovdje.

Svim sadašnjim članovima EFLM (EuSpLM) Registra koji su već učlanjeni postupkom automatske registracije putem HDMBLM, automatski će se produžiti članstvo u EFLM (EuSpLM) Registru te će ostvariti članstvo u EFLM Akademiji za 2020. godinu popunjavanjem priloženog obrasca ovdje u kojem će dati suglasnost (označiti X) za skupno plaćanje članarine za EFLM Akademiju i EFLM Registar, ukupno 15 eura. Dodatno, popunjavanjem obrasca mogu se ažurirati osobni podatci o članovima ukoliko je došlo do promjena.

Obrazac molimo poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  do 15.12.2019.

Srdačan pozdrav,

Dr.sc. Ivana Rako, specijalist medicinske biokemije i laboratorijske medicine
European Specialist in Laboratory medicine 
Punopravni član EFLM WG: Register
EFLM Registrar

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.