Posljednji poziv za regsitraciju na 5. EFLM Konferenciju o Preanalitičkoj fazi – Zagreb 22.-23.3.2019.

Poštovani članovi,

Podsjećamo Vas da će se 22-23.3.2019. u Zagrebu održati 5. EFLM Konferencija o predanalitičkoj fazi i ovim putem vas pozivamo da sudjelujete na konferenciji. Za to svakako postoje barem 3 dobra razloga: 1.To je najveća takva konferencija u Europi na ovu temu, koja okuplja više od 600 sudionika svake druge godine. 2. Vodeće načelo ove konferencije je da sadržaj bude pragmatičan i praktičan, da se bavi nekim od najčešćih predanalitičkih izazova, postavlja pitanja i nudi odgovore i rješenja. 3. To je konferencija koja uključuje aktivno sudjelovanje zahvaljujući mobilnoj aplikaciji koja omogućuje stalnu interakciju s znanstvenim odborom. Molimo kliknite ovdje za registraciju.

U ime organizacijskog odbora kongresa predstavljamo vam najveće sponzore ove konferencije:

BD je jedna od najvećih globalnih tvrtki za medicinsku tehnologiju u svijetu i unaprjeđuje svijet zdravlja poboljšanjem medicinskih istraživanja, dijagnostike i pružanja zdravstvene skrbi. BD pomaže klijentima da poboljšaju rezultate, smanje troškove, povećaju učinkovitost, poboljšaju sigurnost i prošire pristup zdravstvenoj skrbi.

ABOTT – Vrijeme za rješenja – Networking ručak - Praktična smjernica za operativnu izvrsnost i integriranu kliničku skrb.
70% kliničkih odluka temelji se na dijagnostičkim rezultatima, ali uloga dijagnostike i dalje je podcijenjena. Laboratorij ima povećati svoj utjecaj prelaskom s proizvodnih pogona na urđaje za podršku u odlučivanju. Abbott će održati ručak 22. ožujka u 12.15 sati kako bi razgovarali o tome kako izgraditi plan za realizaciju ove transformacije i predstavili mrežu laboratorija koja postiže transformaciju kliničkim rješenjem za podršku u odlučivanju. Rezervirajte svoje mjesto danas, jer je događaj ograničen za prvih 70 osoba.

Bio-Rad Laboratories, Inc je globalni lider u širokom rasponu inovativnih proizvoda i rješenja za istraživanje prirodnih znanosti i kliničko dijagnostičko tržište. S naglaskom na kvaliteti i službi za korisnike već više od 65 godina, proizvodi Bio-Rad unaprjeđuju proces otkrivanja i poboljšavaju zdravstvenu skrb.

Maksense - Omogućite promjenu koju želite vidjeti u laboratoriju. Velika postignuća imaju male početke: pomoć laboratoriju da bolje funkcionira je evolucija, uz pametne akcije, pretvarajući složene izazove u jednostavna rješenja. Osnaživanje vašeg laboratorija pametnim alatima za učinkovitu akciju dovodi do pojednostavljenja promjena.

Snibe je vodeća tvrtka iz Shenzhen, Kina, koja se usredotočuje na rješenje kemiluminescencijskog imunotestiranja tijekom 24 godine. Sada se Snibe proizvodi široko izvoze u više od 140 zemalja s 10000 postrojenja širom svijeta. Najbolja kvaliteta, najbolja usluga. Snibe bi želio biti pionir u polju globalne dijagnostike.

Povjerenstvo za informiranje i odnose s javnošću

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.