Poslijeanalitička faza laboratorijskog rada: Nacionalne preporuke Radne grupe za poslijeanalitiku Hrvatskog društva za medicinsku biokemiju i laboratorijsku medicinu

Dragi članovi HDMBLM-a,

Pred vama je nova preporuka - Poslijeanalitička faza laboratorijskog rada: Nacionalne preporuke Radne grupe za poslijeanalitiku Hrvatskog društva za medicinsku biokemiju i laboratorijsku medicinu.

Kako bismo osigurali da način donošenja nacionalne preporuke bude transparentan i da se članovima HDMBLM-a omogući sudjelovanje u kreiranju dokumenta primjenjivog u svim laboratorijima u Hrvatskoj, dajemo radnu verziju dokumenta na javnu raspravu. Molimo vas da svoje komentare i stručne prijedloge uputite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Autori preporuke će pregledati pristigle komentare i očitovati se na svaki od njih te unijeti potrebne izmjene.

Javna rasprava će trajati tri tjedna, do 16. travnja 2019., a dokumentu se može pristupiti (da bi dokument bio vidljiv, potrebno se prijaviti na HDMBLM stranicu korisničkim imenom i lozinkom u okvir Prijava/Odjava na desnoj strani mrežne stranice.)

Molimo vas da sudjelujete u javnoj raspravi u što većem broju, jer je vaš doprinos neophodan za izradu nacionalno prihvatljivih preporuka.

Povjerenstvo za znanstveno-stručni razvoj HDMBLM-a

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.