EFLM webinar „Laboratory hemostasis“

Želimo Vas pozvati na EFLM webinar „Laboratory hemostasis“ koji će održati Giuseppe Lippi, 19. prosinca 2017. godine u 18 sati. Pročitajte više o ovom webinaru kao i o nadolazećima te se registrirajte putem poveznice:
https://elearning.eflm.eu/

Povjerenstvo za informiranje i odnose s javnošću

Promocija struke kroz aktivnosti članova HDMBLM-a

Poštovani članovi i članice,

pozivamo vas da nas upoznate s aktivnostim i novostima koje se tiču struke u kojima ste samostalno ili kao laboratorij sudjelovali ili sudjelujete kako bi članovi i oni koji prate rad HDMBLM-a bili upoznati s istima.

Primjeri aktualnosti: projekti, objava radova u znanstvenim časopisima, koautorstvo u stručnim knjigama, predavanja na drugim stručnim skupovima u zemlji i inozemstvu, uključivanje u različite stručne aktivnosti npr. sudjelovanje u javnim akcijama koje organiziraju druga stručna društva i udruge pacijenata, i slično.

Molimo da materijale ili obavijesti šaljete na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Poslani materijali će biti objavljeni na mrežnoj stranici i na društvenim mrežama HDMBLM-a. 

Unaprijed zahvaljujemo, 

Povjerenstvo za informiranje i odnose s javnošću

Poziv na 35. simpozij HDMBLM

Poštovani članovi i članice,

zadovoljstvo nam je pozvati vas na 35. simpozij HDMBLM, koji će se održati 11. svibnja 2024., u organizaciji Kliničkog zavoda za laboratorijsku dijagnostiku Kliničke bolnice Dubrava i HDMBLM. Tema simpozija je Laboratorijska medicina i sport – gdje smo danas?, a detaljne informacije o predavačima, organizaciji i sudjelovanju možete pročitati u letku.

Veselimo se Vašem dolasku!

Organizacijski i znanstveni odbor 35. simpozija

Poziv za sudjelovanje na simpoziju

Poštovani kolegice i kolege, 

pozivamo Vas da se prijavite za sudjelovanje na simpoziju pod nazivom 6th Central-Eastern European congress on cell free DNA and medical practice. Simpozij će se održati u gradu Olomouc u Češkoj od 7. do 8. 3. 2024. Registrirati se možete putem mrežne stranice simpozija. 

Više detalja može se pronaći u letku ili na mrežnoj stranici simpozija https://fetus.fetmed.cz/ceec-cfdna.

Povjerenstvo za informiranje i odnose s javnošću

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.