Međunarodna radionica „2nd Workshop on Mass Spectrometry in Life Sciences“

Poštovani članovi i članice,

u Zagrebu se od 19. do 21. rujna 2024. godine organizira 2nd Workshop on Mass Spectrometry in Life Sciences, međunarodni skup i radionica s ciljem okupljanja i promocije proteomike i primjene spektrometrije masa u biokemiji, molekularnoj biologiji, farmaciji, biomedicini i srodnim područjima. Plenarni predavači su uvaženi znanstvenici iz inozemstva, Prof. Gabriel Mazzucchelli (Mass Spectrometry Laboratory, Faculty of Sciences, University of Liège, Belgium) i Dr. Philipp Spät (Proteome Center Tübingen, Eberhard Karl University of Tübingen, Germany) te je pozvan niz domaćih i stranih predavača. Plenarna i pozvana predavanja te posterska sekcija održat će se u petak i četvrtak 19. i 20. rujna u poslijepodnevnim satima.

U jutarnjim satima u četvrtak 19. i 20. rujna te tijekom subote 21. rujna organizirana je praktična radionica računalne obrade i analize podataka dobivenih MS-om (software za obradu podataka, vizualizacija i interpretacija proteomskih podataka). Praktična radionica je besplatna za sudionike skupa, ali je broj mjesta ograničen na 25.

Prijave na 2nd Workshop on Mass Spectrometry in Life Sciences zaprimaju se do 6. rujna 2024., a sažeci za posterske prezentacije zaprimaju se do 31. kolovoza 2024.

Više informacija o radionici: https://msworkshop.chem.pmf.hr/
Prijave na radionicu: https://forms.office.com/e/W1A7i3dtmN

Povjerenstvo za informiranje i odnose s javnošću

Send us an e-mail...

Contact

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.