Poziv za nove članove Radne grupe za toksikologiju

Poštovani članovi,

Povjerenstvo za znanstveno-stručni razvoj raspisuje javni poziv za nove članove Radne grupe za toksikologiju. Voditelj Radne grupe biti će izv.prof.dr.sc. Mila Lovrić, specijalist analitičke toksikologije.

Toksikološke analize, posebno metode probira na sredstva ovisnosti, zastupljene su u brojnim medicinsko-biokemijskim laboratorijima primarne, sekundarne i tercijarne zdravstvene zaštite. Za analizu se primjenjuju različite analitičke metode i nalazi se izdaju na različite načine. Primarni cilj Radne grupe za toksikologiju bi bio utvrditi najkritičnije točke svih analitičkih faza: predanalitičke, analitičke i poslijeanalitičke i standardizirati ih, te napisati nacionalne smjernice za provođenje probira u toksikologiji i tumačenje dobivenih rezultata. 

Javiti se mogu svi zainteresirani članovi HDMBLM koji imaju iskustvo i interes za područje rada radne grupe. Za buduće članove važno je dobro poznavanje engleskog jezika, poštivanje rokova i sklonost timskom radu.

Predviđen broj članova radne grupe je do 10. Ukoliko se javi više članova, prednost će imati kandidati koji imaju veće iskustvo u radu i veći broj objavljenih radova na području rada radne grupe.

Povjerenstvo za znanstveno-stručni razvoj

Send us an e-mail...

Contact

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.