Poziv za nove članove Radne grupe za poslijeanalitiku

Poštovani članovi,

Povjerenstvo za znanstveno-stručni razvoj raspisuje javni poziv za nove članove Radne grupe za poslijeanalitiku. Voditelj Radne grupe biti će dr. sc. Jasna Leniček Krleža.

Poslijeanalitička faza laboratorijskog rada izvor je brojnih pogrešaka u svakodnevnom rutinskom radu. Područje rada Radne grupe za poslijeanalitičku fazu obuhvaćati će najkritičnije točke ove faze laboratorijskog rada kao što su refleksno testiranje, autovalidacija, izvještavanje o laboratorijskim rezultatima, kritične vrijednosti, referetne vrijednosti, vrijeme izrade analiza (engl. TAT, turn-around time).

Javiti se mogu svi zainteresirani članovi HDMBLM koji imaju iskustvo i interes za područje rada radne grupe. Za buduće članove radnih grupa važno je dobro poznavanje engleskog jezika, poštivanje rokova i sklonost timskom radu.

Prijave na obrascu u privitku potrebno je poslati najkasnije do 15.04.2017. godine na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Predviđen broj članova radne grupe je do 5. Ukoliko se javi više članova, prednost će imati kandidati koji imaju veće iskustvo u radu i veći broj objavljenih radova na području rada radne grupe.

Povjerenstvo za znanstveno-stručni razvoj

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.