Obavijest o dobitnicima stipendije za „22nd IFCC-EFLM European Congress of Clinical Chemistry and Laboratory Medicine, EuroMedLab 2017"

Drage kolegice i kolege,

Iznimno nam je zadovoljstvo objaviti dobitnike stipendija za „22nd IFCC-EFLM European Congress of Clinical Chemistry and Laboratory Medicine, EuroMedLab 2017" koji će se održati u Ateni od 11. do 15. lipnja 2017. godine.

Hrvatsko društvo za medicinsku biokemiju i laboratorijsku medicinu objavilo je natječaj za edukacijske stipendije, koje pokrivaju troškove kotizacije, puta i smještaja do maksimalnog iznosa od 11.000,00 kn. Na natječaj se prijavilo ukupno 6 kandidata. Uvidom u priloženu dokumentaciju, a nakon izvršenog bodovanja dvije kandidatkinje su ocijenjene s maksimalnim brojem bodova. Ovim putem zahvaljujemo tvrtkama MediLab i Roche koje su svojom nesebičnom financijskom potporom omogućile ovakav način edukacije naših najboljih kandidata.

Popis dobitnika stipendija:

  1. Verification of Bühlmann Faecal Calprotectin test (fcal turbo test) on Abbott Architect c8000 Analyzer
    Milena Njegovan, Klinički bolnički centar "Sestre milosrdnice"
  2. Interchangeability of CD34+ cells quantification for clinical purpose
    Matea Zorić, Klinička bolnica Merkur

Dobitnici stipendija imaju obvezu napisati izvještaj o skupu kojem su nazočili te održati predavanje u obliku e-seminara ili predavanja u Podružnici, a u dogovoru s Povjerenstvom za edukaciju ili Predsjednikom podružnice.

Dobitnicama čestitamo, želimo sretan put i vjerujemo da će nam se vratiti obogaćeni novim znanjima i idejama.

Ostalim kandidatima koji ovoga puta nažalost nisu imali sreće, poručujemo da ne posustaju u svojim prijavama te da i dalje pomno prate naše natječaje.

Za dogovor o načinu preuzimanja stipendije i registracije za kongres, molimo izabrane kandidate da se jave gospođi Jasni Đogić, administrativnoj tajnici HDMBLM na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do četvrtka, 4.04.2017.

Povjerenstvo za edukaciju HDMBLM

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.