Dani zdravstvenih karijera u Republici Hrvatskoj

Poštovani članovi HDMBLM-a,

9. i 10. lipnja 2017. g. u organizaciji Centra za planiranje zanimanja u biomedicini i zdravstvu Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, u prostorima dekanata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (Šalata 3) održat će se „Dani zdravstvenih karijera u Republici Hrvatskoj“.

Skup je zamišljen kao niz predavanja o različitim visokoobrazovnim strukama u zdravstvu tekao predstavljanje pojedinih specijalizacija na zasebnim štandovima.U sklopu ovog događaja pored različitih područja medicine, sestrinstva, dentalne medicine i farmacije predstavit će se i naša struka, a u ime HDMBLM-a predavanje će održati dr.sc. Lora Dukić.

Pozivamo sve kolegice i kolege, ali i studente diplomskog studija Medicinske biokemije, a naročito buduće specijalizanteda sudjeluju u ovom skupu i prikupe što više informacija o svojoj struci, svim mogućnostima poslijediplomskog usavršavanja, kao i o iskustvima naših kolegica specijalizantica Ane Mlinarić i Erike Jurčić-Karlović.

Već sada se možete pogledati preliminarni program te se besplatno registrirati na poveznici http://www.mef.unizg.hr/zdravstvene-karijere.

Povjerenstvo za informiranje i odnose s javnošću

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.