1.najava 9. kongresa Hrvatskog društva za medicinsku biokemiju i laboratorijsku dijagnostiku s međunarodnim sudjelovanjem

Poštovane kolegice i kolege,

Pozivamo vas na 9. kongres Hrvatskog društva za medicinsku biokemiju i laboratorijsku medicinu (HDMBLM) s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati od 09. do 12. svibnja 2018. godine u Zagrebu.

Nacionalni kongres HDMBLM najveći je i najznačajniji znanstveno-stručni događaj laboratorijske medicine u Hrvatskoj koji donosi najnovije spoznaje iz svih područja laboratorijske medicine u posljednje tri godine. Osim za Hrvatsku, događaj je značajan i za sve zemlje u regiji s kojima HDMBLM uspješno surađuje dugi niz godina, pa tako očekujemo i brojne sudionike iz Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Zagreb će ponovno biti grad domaćin najvećeg i najznačajnijeg znanstvenog skupa za našu struku i to nakon punih 25 godina od održavanja sad već povijesnog 1. kongresa 1993. godine. U godini održavanja ovog kongresa, obilježit ćemo i 65. obljetnicu HDMBLM-a, te 30. obljetnicu samostalnog djelovanja HDMBLM-a.

Nadamo se kako će ne samo članovi HDMBLM-a, već i članovi društava za medicinsku biokemiju iz regije s kojima HDMBLM uspješno surađuje dugi niz godina, višestruko doprinijeti znanstvenom i stručnom sadržaju Kongresa prijavom svojih dostignuća u obliku posterskih sažetaka. Sažetke iz odabranih područja možete prijaviti od 2. studenog 2017. putem poveznice http://kongreszagreb2018.hdmblm.hr/index.php/hr/prijava-sazetaka.

Više o samom kongresu, gradu Zagrebu, znanstvenom programu te organizaciji pročitajte na mrežnoj stranici kongresa http://kongreszagreb2018.hdmblm.hr/index.php/hr/.

S velikim veseljem vas očekujemo u Zagrebu,

Organizacijski odbor

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.