Poziv za godišnje nagrade

Poštovani članovi,

svake godine HDMBLM dodjeljuje nagrade članovima koji su se tijekom godine istakli u aktivnom sudjelovanju na znanstvenim skupovima u zemlji i inozemstvu te po broju objavljenih znanstvenih radova iz područja biomedicine:
Godišnja nagrada za znanstveni rad

Godišnja nagrada za mladog znanstvenika„ Krešo Lipovac“ (do 35 godina starosti)

Pozivamo sve članove HDMBLM da se prijave na natječaj HDMBLM za godišnje nagrade za 2017.godinu u trajanju od 15. siječnja 2018. do 28. veljače 2018.godine.

Kandidati se mogu na natječaj prijaviti samostalno ili na prijedlog članova HDMBLM.

Uvjeti za kandidaturu bit će vrednovani prema tablici iz članka 16. Pravilnika o dodjeljivanju odličja kojega možete pronaći na mrežnim stranicama HDMBLM-a. pod „Dokumenti“.

Kandidat za godišnju nagradu za znanstveni rad mora imati sakupljeno najmanje 6 bodova, pri čemu je minimalan uvjet da u zbroju bodova bud najmanje jedan objavljeni rad iz kategorija 1.1 - 1.3 iz članka 16. Pravilnika o odličjima.

Kandidat za godišnju nagradu za mladog znanstvenika mora imati sakupljeno najmanje 2 boda, pri čemu je minimalan uvjet da u zbroju bodova bude najmanje jedan objavljeni rad iz kategorija 1.1 - 1.3 iz članka 16. Pravilnika o odličjima.

Prijedlozi se podnose putem obrasca Prijava za pokretanje postupka za dodjeljivanje odličja HDMBLM objavljenog na mrežnoj stranici HDMBLM. Prijavu i potrebne dokumente potrebno je dostaviti u ured HDMBLM u pisanom ili elektronskom obliku (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) uz naznaku „za godišnju nagradu 2017.“ najkasnije do 28. veljače 2018.godine u 15 sati.

Rezultati natječaja biti će objavljeni na mrežnoj stranici HDMBLM 28. ožujka 2018. godine.

Povjerenstvo za odličja

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.