Poziv za kandidaturu za članove Radne grupe za validaciju i verifikaciju metoda

Poštovani članovi,

Povjerenstvo za znanstveno-stručni razvoj raspisuje javni poziv za nove članove Radne grupe HDMBLM i HKMB za validaciju i verifikaciju metoda. Voditelj Radne grupe bit će dr. sc. Ines Vukasović.

Prije uvođenja u rutinski rad podrazumijeva se da svaki laboratorij provede: 1) odabir postupaka ispitivanja temeljem unaprijed postavljenih kriterija o kvaliteti analitičke izvedbe i 2) postupak provjere mogu li odabrani kriteriji biti zadovoljeni u dotičnom laboratoriju. Područje rada ove radne grupe obuhvatit će postupak odabira metode ispitivanja, opisati načine provjere i ocjene dobivenih rezultata.

Javiti se mogu svi zainteresirani članovi HDMBLM/HKMB koji imaju iskustvo i interes za područje rada radne grupe. Također, pozivaju se i studenti Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta da se aktivno uključe u rad RG. Za buduće članove radnih grupa važno je dobro poznavanje engleskog jezika, poštivanje rokova i sklonost timskom radu.

Prijave na obrascu u privitku potrebno je poslati najkasnije do 01. ožujka 2018. godine na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Predviđen broj članova radne grupe je do 5 (i jedan student). Ukoliko se javi više članova, prednost će imati kandidati koji imaju veće iskustvo u radu i veći broj objavljenih radova na području rada radne grupe.

Povjerenstvo za znanstveno-stručni razvoj

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.