Ana-Maria Šimundić na 9. kongresu HDMBLM

Poštovani članovi,

U završnici kongresa okrećemo se budućnosti s predavanjem prof.dr.sc. Ana-Marie Šimundić, dopredsjednice EFLM-a, koja će nas potaknuti na razmišljanje izvan tradicionalnog okvira. U eri brojnih tehnoloških postignuća u mikro- i nano-medicini, automatizaciji, novih integracijskih, konsolidacijskih i informatičkih rješenja, biobankinga, potrebe za analizom velike količine podataka, novih metoda molekularne dijagnostike i razvoja pretraga uz bolesnika, imperativ postaje da se aktivno uključimo u proces poboljšavanja kliničkog ishoda pacijenta. Jesmo li spremni prilagoditi se najnovijim tehnologijama i zahtjevima koje nameće medicinski napredak?

Inspirirani napretkom struke odlučili smo implementirati nova informatička rješenja i na 9. kongresu HDMBLM. Tako će vaši brojni posteri biti prezentirani u elektroničkom obliku na ekranima, a sve novosti, događanja i sažetke moći ćete pratiti i putem mobilne aplikacije.

Vjerujemo da vas je opsežan program zainteresirao i da ćete nam se pridružiti u Zagrebu, od 9.-12. svibnja 2018. Registrirati se možete putem poveznice.

Organizacijski i Znanstveni odbor
9.kongres HDMBLM

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.