EFLM natječaj za dodjelu stipendija mladim znanstvenicima za sudjelovanje na 5th EFLM-UEMS European Joint Congress in Laboratory Medicine

Dragi članovi,

EFLM promovira program za dodjelu stipendija mladim znanstvenicima za sudjelovanje na 5th EFLM-UEMS European Joint Congress in Laboratory Medicine koji će se održati 10.-13. listopada 2018. u Antalyi (http://eflm-uems-antalya2018.org)

Dobitnicima stipendija biti će osigurani troškovi registracije, puta i trodnevnog smještaja u maksimalnom iznosu 750 eura. Dobitnici EFLM stipendije također će dobiti besplatnu on-line godišnju pretplatu na časopis Clinical chemistry and laboratory medicine (CCLM), ljubaznošću de Gruyter.

Kandidati za stipendiju moraju biti članovi nacionalnog društva koji je član EFLM udruženja te ispunjavati sljedeće kriterije:
- mladi sudionik (≤35 godina na dan konferencije);
- prihvaćan sažetak postera - prvi autor (rok za slanje sažetaka 30. lipnja 2018)

Prijave za stipendije moraju sadržavati ispunjen obrazac za prijavu i sljedeću dokumentaciju:
1) kopija osobne iskaznice ili putovnice,
2) dokument koji dokazuje članstvo u EFLM National Society,
3) obavijest o prihvaćanju posterskog sažetka (prihvaćanje / odbijanje organizatori kongresa će poslati do 31. srpnja 2018.)

Prijave se moraju poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do četvrtka, 30. kolovoza 2018.

Daria Pašalić
Predsjednik EFLM Education and Training Committee

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.