EFLM program stipendiranja za sudjelovanje na 5. EFLM Conference on Preanalytical Phase: „Preanalytical challenges – time for solutions“

Dragi članovi,

Obavještavamo Vas da je EFLM osigurao program stipendiranja mladim znanstvenicima koji će sudjelovati na 5.EFLM Conference on Preanalytical Phase: „Preanalytical challenges – time for solutions“ koja će se održati u Zagrebu 22. i 23. ožujka 2019.

Na raspolaganju je ograničen broj stipendija koje će pokriti troškove putovanja i smještaj za 2 noćenja u maksimalnom iznosu do 750,00 eura. Primatelji stipendija EFLM-a također će dobiti besplatnu registraciju za konferenciju i besplatnu pretplatu na on-line izdanje CCLM, ljubaznošću W. de Gruytera.

Prihvatljivi kandidati moraju biti članovi udruženja (Nacionalnih društva) EFLM članica i ispunjavati sljedeće kriterije:
- mladi sudionici (≤35 godine na dan konferencije);
- prihvaćan sažetak postera kao prvi autor (rok za prijavu sažetaka 1. prosinca 2018.)

Za prijavu je potrebno ispuniti prijavni obrazaci priložiti sljedeću dokumentaciju:
1) kopija osobne iskaznice ili putovnice,
2) dokument koji dokazuje članstvo u Nacionalnom društvu,
3) obavijest o prihvaćanju postera (obavijest o prihvaćanju/odbijanju poslat će organizatori konferencije do 13. siječnja.2019.)

Prijave moraju biti poslane na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 31. siječnja 2019.

Naša pretpostavka je da su ljudi koji su podnijeli prijavu za stipendiju već odlučili prisustvovati konferenciji (samim time što im je sažetak prihvaćen) i stoga očekujemo da podnositelji prijave koji ne budu odabrani za stipendiju ne povuku sažetak. Hvala!

Daria Pašalić
Predsjedatelj Odbora za obrazovanje i osposobljavanje EFLM-a

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.