Poziv za prijavu članova unutar projekata IFCC Radne grupe za personalnu podršku (WG-PS)

Dragi članovi,

Prosljeđujemo Vam obavijest o pozivu za sudjelovanje u 2 vrijedna projekta nove IFCC Radne grupe za personalnu podršku (Working group on Personal support, WG-PS) kojima je zajednički cilj pružiti „jedan na jedan“ podršku specijalistima laboratorijske medicine diljem svijeta:

  1. Registar stručnjaka - je IFCC projekt stvaranja međunarodne baze stručnjaka u cijelom svijetu koji su voljni dijeliti svoja stručna i znanstvena znanja iz određenog područja u vidu kratkih suradnji. Bilo da imate potrebu za suradnjom sa stručnjakom iz određenog područja ili želite ponuditi svoja ekspertna znanja, možete to učiniti putem WG-PS.
  2. Program mentorstva – je projekt kojim IFCC nudi mentorstvo u vidu savjetovanja s iskusnim specijalistima laboratorijske medicine i namijenjen je specijalizantima laboratorijske medicine u završnoj fazi specijalizacije ili mladim voditeljima kliničkih laboratorija koji su u potrazi za poboljšanjem kvalitete unutar njihovog laboratorija.

Pismo voditelja radne grupe dr.Graham Beastalla možete u cijelosti možete pročitati ovdje.
Za detaljnije informacije o Radnoj grupi i projektima upućujemo Vas na sljedeći link: http://www.ifcc.org/ifcc-education-division/working-groups-special-projects/wg-ps/

Prijave za sudjelovanje u radu ove radne grupe se šalju izravno u IFCC ured, kao što je objašnjeno u pismu, te za prijavu nije potrebna podrška predsjednika nacionalnog društva.

Povjerenstvo za informiranje i odnose s javnošću

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.