EFLMLabX: EFLM platforma mogućnosti edukacije u Europi

EFLMLabX platforma razvijena je od strane EFLM radne grupe za kongrese i poslijediplomsko usavršavanje gdje stručnjaci laboratorijske medicine mogu ponuditi i pronaći mogućnosti za edukaciju u Europi.

EFLMLabX platforma je dostupna na početnoj stranici mrežne stranice EFLM (www.eflm.eu) ili direktno na https://eflmlabx.eflm.eu/en. Program nudi mogućnost za pretraživanje pomoću padajućeg izbornika (država, institucija, vrsta prakse, područje dijagnostike, metode, sub-metode) kao i primjene različitih mogućnosti usavršavanja uspostavom izravne veze između korisnika i pružatelja usluga.

Tko i zašto se treba prijaviti kao korisnik:
Pripravnici, mladi stručnjaci i svi stručnjaci u laboratorijskoj medicini iz nacionalnih društava članica EFLM-a, za stjecanje novih vještina, više znanja i iskustva o različitim metodama kao i o različitim IVD proizvodima/sustavima koji nisu prisutni u njihovim laboratorijima kako bi uspostavili nove korisne kontakte.

Tko i zašto bi se trebao prijaviti kao ponuđač:
Nacionalne institucije i medicinski laboratoriji u bilo kojoj zemlji članici EFLM-a koji nude dobru razinu prakse i spremni su je podijeliti s drugim specijalistima u laboratorijskoj medicini kao dobar model postignutog u laboratorijskoj praksi i izložiti ga širokoj publici u Europi.

Veselimo se Vašem uključivanju u ovaj vrlo važan oblik usavršavanja EFLM inicijative.

Detaljne informacije o EFLMLabX možete pronaći na https://eflmlabx.eflm.eu/en

Srdačan pozdrav,

Daria Pašalić
Voditeljica EFLM Povjerenstva za trajno usavršavanje
Evgenija Homsak
Voditeljica EFLM Radne grupe za kongrese i poslijediplomsko usavršavanje

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.