Znanstvena nagrada EFLM za laboratorijsku medicinu 2019. – sponzorira tvrtka Roche (rok za prijavu 15.3.2019.)

Poštovani članovi,

Obavještavamo Vas da je otvoren natječaj za Znanstvenu nagradu EFLM za laboratorijsku medicinu 2019. koju sponzorira tvrtka Roche. Ova nagrada stvorena je sa svrhom da oda počast pojedincu koji je član Nacionalnog društva EFLM i dao je jedinstven doprinos u promicanju i razumijevanju kliničke kemije diljem Europe ili je dao jedan ili više doprinosa koji su imali veliki utjecaj na laboratorijsku medicinu.
Nagrada je novčani bon u iznosu 5.000 eura koje dobitnik koristi za daljnje obrazovne aktivnosti. Nagrada će biti dodijeljena pobjedniku na 23. IFCC-EFLM EuroMedLab kongresu koji će se održati u Barceloni (SP) od 19. do 23. svibnja 2019. godine.

Uvjeti prijave

Doprinos kandidata u promicanju laboratorijske medicine na europskoj razini i / ili promicanju europske laboratorijske medicine na međunarodnoj razini trebao bi biti dobro poznat i dokazan mjerljivim rezultatima koji su imali značajan utjecaj na znanstvenoj / kliničkoj / obrazovnoj / kvalitetnoj / organizacijskoj / političkoj / javnoj razini.

Postupak prijave

  • Nominirani pojedinac mora biti iz Nacionalnog društva koje je član EFLM-a i koje ispunjava kriterije i svrhu ove nagrade.
  • Nitko od službenika EFLM-a (tj. Članovi izvršnog odbora i predsjednici odbora) nema pravo na nagradu tijekom svog mandata.
  • Nominiranje mora biti izvršeno putem službenog pisma koje je poslalo Nacionalno društvo za kliničku kemiju i laboratorijsku medicinu koje je punopravni član EFLM-a. Izvršni odbor EFLM-a potiče nominiranje pojedinaca iz zemlje koja se razlikuje od zemlje koja upućuje nominaciju.
  • Prijave moraju sadržavati izjavu s obrazloženjem za nominaciju, naglašavajući postignuća kandidata u skladu s navedenim uvjetima prihvatljivosti prijave.
  • Svaka nominacija mora biti popraćena životopisom kandidata, uključujući bibliografiju koja pokazuje znanstvena ili profesionalna dostignuća pojedinca.
  • Kandidat ne mora biti obavjšten da je nominiran.
  • Nominacija mora sadržavati izjavu da osoba nije nominirana u istoj godini za bilo koju drugu EFLM ili IFCC nagradu.

Molimo svoje prijedloge proslijedite Glavnom odboru HDMBLM do petka 15.3.2019. u 12 h na adresu društva Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Povjerenstvo za informiranje i odnose s javnošću

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.