Kandidatura za deset uglednih IFCC nagrada

Poštovani članovi,

IFCC Odbor za dodjelu nagrada uputio je poziv za kandidaturu za 10 uglednih nagrada IFCC-a koje će biti dodijeljene na IFCC kongresu u svibnju 2020., Seoul, Koreja.
Nagrade se dodjeljuju znanstvenicima i kliničarima koji rade u laboratorijskoj medicini ili srodnim disciplinama širom svijeta kao priznanje za izvanredna postignuća, njihovo objavljivanje i drugih doprinosa a koji su poboljšali ili potakli druge na poboljšanje i promicanje kliničke kemije i laboratorijske medicine.

Sve detalje o nagradama i kandidaturi možete pročitati u priloženom pismu prof. Maurizio Ferrari, predsjedatelja IFCC Odbora za nagrade i letku.

Ukoliko smatrate da se možete kandidirati za neku od navedenih nagrada, ili smatrate da to netko od naših kolega zaslužuje, molimo da svoje prijedloge ili kandidature koje trebaju sadržavati: (1) izjavu o razlozima kandidature, (2) cjelovit životopis kandidata uključujući bibliografiju i (3) druga pisma potpore (izborno) pošaljete najkasnije do 2.11.2019., na adresu elektroničke pošte dr. sc. Jasna Leniček Krleža: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a kako biste dobili potrebno pismo potpore od strane HDMBLM.

U slučaju više prijavljenih kandidata za istu nagradu, GO HDMBLM će temeljem priloženih dokumenata odlučiti kojem kandidatu će dati pismo potpore te poslati na adresu odgovorne osobe za prijave kandidature IFCC nagrada.

Povjerenstvo za informiranje i odnose s javnošću

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.