LabDay 2019

Dragi članovi HDMBLM,

s zadovoljstvom Vas želimo obavijestiti da je rok za prijavu aktivnosti LabDay-a produžen do 21. listopada 2019. godine! Popunjeni obrazac za prijavu aktivnosti potrebno je poslati na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ovim putem Vas sve još jednom pozivamo da se uključite u obilježavanje Međunarodnog dana laboratorijske medicine (LabDay2019) koji se održava u cijeloj Hrvatskoj, 5. studenog 2019. godine. Budite dio promocije struke, učinimo skupa medicinsku biokemiju prepoznatljivu široj javnosti jer zajedničkom otvorenošću i pristupom možemo mnogo toga promijeniti.

Prijedloge aktivnosti možete pronaći ovdje, a sve druge Vaše ideje i prijedlozi su dobrodošli.

PIOJ će podržati sve Vaše aktivnosti promocijom događaja te Vam dostaviti potrebni promotivni materijal (postere i letke) prije samog datuma obilježavanja.

Za sva dodatna pitanja smo na raspolaganju na e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

S veseljem očekujemo Vaše prijave,

Povjerenstvo za informiranje i odnose s javnošću

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.