Podsjetnik na učlanjenje članova u EFLM Akademiju

Drage kolegice i kolege,

podsjećamo Vas da će se u siječnju 2020. godine ažurirati članstvo u Europskom registru specijalista laboratorijske medicine, EFLM (EuSpLM) Registar

Na redovnoj sjednici Skupštine HDMBLM održanoj 21. rujna 2019. godine usvojen je prijedlog za uključivanje svih članova HDMBLM u EFLM Akademiju. Članstvo omogućava pogodnosti kao što je besplatni on-line pristup časopisu CCLM, neograničeni pristup CLSI smjernicama, manje kotizacije za prisustvovanje kongresima i tečajevima u organizaciji EFLM-a. Dodatne informacije možete pronaći ovdje.

Svi članovi HDMBLM koji nisu specijalisti mogu se učlaniti u EFLM Akademiju. Članarina za EFLM Akademiju iznosi 15 eura godišnje. Nakon polaganja specijalističkog ispita i dostavljanja potvrde u HDMBLM svi će automatski ući u EFLM (EuSpLM) Registar. Molimo Vašu suglasnost (označiti X) za učlanjenje u EFLM Akademiju popunjavanjem obrasca. 

Svi specijalisti medicinske biokemije (i laboratorijske medicine) učlanjenjem u EFLM Akademiju automatski postaju novi članovi EFLM (EuSpLM) Registra popunjavanjem obrasca uz obvezno navođenje datuma specijalističkog ispita. Uplatnicu na iznos u kunama (120,00kn) dobiti ćete uz uplatnicu za članarinu HDMBLM 2020. godine.

Dodatno, popunjavanjem obrasca mogu se ažurirati osobni podatci o članovima ukoliko je došlo do promjena.

Popunjeni obrazac molimo poslati na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 15. prosinca 2019. godine.

Povjerenstvo za informiranje i odnose s javnošću

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.