Poziv laboratorijima na ispunjavanje upitnika o implementaciji IVDR-a

Poštovane članice i članovi,

BioMed Alliance radna grupa za IVD (engl. in vitro diagnostics) u suradnji s radnom grupom za IVD Europske udruge za hematologiju, uz stručno znanje prof. Christa Cobbaerta iz Europske federacije za kliničku kemiju i laboratorijsku medicinu je izradila upitnik o trenutnoj uporabi različitih IVD dijagnostičkih testova u laboratorijima.

Cilj upitnika je steći uvid u trenutno stanje medicinskih laboratorija, posebice u (ne) pripremljenost laboratorija za provedbu IVDR (engl. in vitro diagnostics regulation).

Ljubazno molimo i očekujemo da svi laboratoriji ispune upitnik o trenutnoj upotrebi IVD testova i pripremi IVDR (nova uredba EU-a o in vitro dijagnostičkim medicinskim uređajima).

Upitnik možete skinuti na ovoj poveznici.

Molimo Vas da ispunjeni upitnik pošaljete najkasnije do 8.9.2021. na elektroničku adresu gospođe Anne-Claire Cazottes: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezana za ispunjavanje upitnika molimo Vas pošaljite upit dr. Bart Lubbers: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili dr. Isabel Dombrink: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Hvala Vam na ispunjavanju upitnika.

Povjerenstvo za informiranje i odnose s javnošću

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.