LabDay 2021

Logo labday2021 JPGDragi članovi,

podsjećamo vas na datum i temu LabDay-a 2021 5. studenog 2021. godine, 'Pedijatrijska laboratorijska medicina' te vas pozivamo na uključivanje!

Jedinstvena je ovo prilika za promociju struke te prepoznavanje profesije u javnosti. HDMBLM zahvaljuje svima na do sada poslanim prijavama, te potiče i druge članove na sudjelovanje. 

Aktivnosti kojima će vaš laboratorij obilježiti LabDay2021 predložite sami, pogledajte naše prijedloge, te provjerite kako je bilo na LabDay2019!

Učinimo zajedno struku prepoznatljivom, pokažimo važnost pedijatrijske laboratorijske medicine i uloge medicinskog biokemičara u zdravstvenom sustavu. 

Za dodatne informacije obratite nam se na e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kako biste imali dovoljno vremena osmisliti aktivnosti produžili smo rok za prijavu do 22. listopada 2021. godine. Popunjeni obrazac za prijavu aktivnosti molimo pošaljite  na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Hvala vam na interesu i prijavama,

Povjerenstvo za informiranje i odnose s javnošću

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.