EIT Health Inovacijski izazov – Snaga podataka u farmaceutskoj industriji

Poštovani kolege i kolegice,

ovim putem Vam javljamo da su otvorene prijave za EIT Health Inovacijski izazov – Snaga podataka u farmaceutskoj industriji – koji se održava od 29. studenoga do 3. prosinca 2021.

EIT Health Inovacijski Izazov organiziramo kao EIT Health Hub u suradnji s Farmaceutsko – biokemijskim fakultetom Sveučilišta u ZagrebuViše informacija možete pročitati ovdje.

Cilj natjecanja je omogućiti da sudionici, uz mentorstvo stručnjaka sudjeluju u stvaranju rješenja koja će odgovarati potrebama industrije da se bolje upoznaju s područjem, kolegama i stručnjacima u području.

Natjecanje je namijenjeno studentima, doktorandima, postdoc istraživačima i profesionalcima na početku karijere – svima koji su zainteresirani za tematiku i povezivanje s industrijom. Mogućnosti korištenja podataka su široke, tako da ima prostora za sudjelovanje i suradnju različitih struka – podatci su farmaceutskoj industriji važni u R&D, personalised medicine, proizvodnji, logistici, prodaji, financijskom upravljanju…

Sudjelovanje su potvrdili predstavnici Xellia d.o.o. i JGL d.d., a očekujemo još izvrsnih stručnjaka dok će Lean Startup Hrvatska tim biti facilitatori. Članove najuspješnijeg tima očekuje i nagrada, a svi sudionici će imati priliku uspostaviti kontakte koji mogu dovesti do novih suradnji.  

Rok za prijavu je petak 26. studenoga 2021. i to preko poveznice.

Prijaviti se može kao tim ili pojedinac s time da ćemo za pojedince organizirati i dodatno online povezivanje u subotu 27. studenoga, a kako bi formirali tim koji će se natjecati.

Natjecanje je dovoljno široko postavljeno da ako postoji tim koji već razvija rješenje u području može proći kroz program i dobiti feedback. No to nije uvjet, očekujemo da će većina sudionika doći kako bi ušla u područje i stekla kontakte za dalje.

Povjerenstvo za informiranje i odnose s javnošću

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.