Podsjetnik na rok za učlanjenje u EFLM Radnu grupu “Bodovanje u laboratorijskoj medicine”

Poštovani članovi,

podsjećamo i ponavljamo poziv za kandidaturu jednog punopravnog člana EFLM Radne grupe “Bodovanje u laboratorijskoj medicini“ (engl. EFLM WG „Laboratory Medicine Credit Points“).

Radna grupa „Bodovanje u laboratorijskoj medicini“ se usredotočila na zadatke koji unaprijeđuju profesiju, potiču profesionalan razvoj i podržavaju kontinuirani razvoj stručnjaka i specijalista medicinske biokemije i laboratorijske medicine. Kontinuirani razvoj stručnjaka i specijalista se sastoji od sustavno osmišljenih obrazovnih aktivnosti osmišljenih za održavanje i proširenje znanja i razvoj profesionalnih vještina te održavanje trajne kompetencije stručnjaka i specijalista u praksi.

Zadaci ove radne grupe za postizanje prethodno navedenih ciljeva su:

  • Pregled trenutnih mogućnosti kontinuiranog obrazovanja
  • Uspostava EFLM sustava bodovanja na temelju procjene sadržaja, uspješnosti i drugih relevantnih značajka programa kontinuirane edukacije za stručnjake i specijaliste u području laboratorijske medicine
  • Izdavanje potvrda o pohađanju nakon uspješno završenog EFLM akreditiranog programa kontinuirane edukacije

Za prijavu je potrebno:

  • Ispuniti upitnik koji se nalazi u privitku (potrebno je priložiti ispunjeni obrazac u word obliku)
  • CV koji sadrži podatke o akademskom obrazovanju i profesionalnim iskustvima (osobito onima koji Vas kvalificiraju za rad u EFLM-u)
  • Lista publikacija
  • Preporuka Predsjednice i GO HDMBLM-a (preporuku ćete dobiti nakon podnošenja prijave)

Sve detalje možete pronaći ovdje.

Svoje kandidature možete postali na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 1.9.2022. jer je rok za kandidaturu produžen.

Povjerenstvo za informiranje i odnose s javnošću

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.