Prijedlog predavača i tema za predavanja u Podružnicama i na e-seminarima HDMBLM u 2017 godini.

Poštovane kolegice i kolege,

Hrvatsko društvo za medicinsku biokemiju i laboratorijsku medicinu (HDMBLM) prošle je godine uputilo dopis voditeljima medicinsko-biokemijskih laboratorija o prijedlogu predavača i tema za predavanja u Podružnicama i na e-seminarima. Zahvaljujući odazivu i prijedlozima u prošloj godini predavanja koja ste slušali u organizaciji Društva bila su izuzetno posjećena i nadamo se korisna svima nama. Stoga smo ove godine odlučili proširiti popis potencijalnih predavača i tema te pitati sve vas članove HDMBLM koje predavače i teme želite slušati u 2017. godini.

Ovim putem vas pozivamo da predložite kolege iz svoje radne okoline kao potencijalne predavače ili teme iz laboratorijske medicine koje vas zanimaju, kako bi i u 2017. godini HDMBLM bilo u mogućnosti organizirati zanimljiva predavanja. Na temelju vaših prijedloga bit će izrađena lista potencijalnih predavača i tema. Svi potencijalni predavači moraju biti suglasni da će se nalaziti na navedenoj listi.

Vaše prijedloge molimo pošaljite najkasnije do 15. veljače 2017. godine na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Unaprijed zahvaljujemo na suradnji!

Srdačan pozdrav,

Povjerenstvo za edukaciju HDMBLM

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.