Poziv za sudjelovanje na međunarodnoj radionici bioinformatike

Poštovani članovi HDMBLM-a,

S velikim zadovoljstvom pozivamo Vas i Vaše kolege da sudjelujete na međunarodnoj radionici bioinformatike “MedILS School in Bioinformatics” koja će se održati na Mediteranskom institutu za istraživanje života u Splitu ove godine u dva dijela:

- Prvi dio od 21. do 25. kolovoza 2023. pokriti će teme iz područja proteomike: analiza proteinskih sekvenci i struktura, predviđanje strukture proteina, dizajn lijekova, proteomika i metabolomika.
- Drugi dio od 16. do 20. listopada 2023. pokriti će teme iz područja sekvenciranja sljedeće generacije (NGS): transkriptomika, epigenomika, mikrobiom, farmakogenomika, cjelogenomske asocijacijske studije (GWAS).

Oba dijela će uključivati uvod u statističku obradu podataka, izradu grafičkih prikaza te rad u programskom jeziku R.

Ciljna skupina su mladi istraživači (diplomski i poslijediplomski studenti, poslijedoktorandi), ali su i iskusni istraživači dobrodošli. Naši predavači će voditi sudionike kroz brojne praktične vježbe u manjim grupama. Prethodno iskustvo nije potrebno.

Rok za registraciju je 7. kolovoza 2023. (prvi dio), odnosno 2. listopada 2023. (drugi dio).

Više informacija te upute za registraciju možete pronaći na poveznici: https://bioinfo.medils.hr/.

Također, ako imate pitanja možete ih poslati na email adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Srdačno,

Andrea Gelemanović, Ivana Carev, Željka Sanader Maršić & Alessandro Paiardini

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.