Poziv u radnu grupu IFCC-a

Poštovani,

predsjednik IFCC-a, prof. Khosrow Adeli upućuje poziv za uključivanje u radnu skupinu za globalnu kvalitetu laboratorija (TF-GLQ). Prijave je potrebno dostaviti na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 25. listopada 2020. godine.

Povjerenstvo za informiranje i odnose s javnošću

Poziv članovima – IFCC

Poštovani članovi,

ovdje možete pronaći poziv prof. Philippe Gillerya, predsjednika znanstvenog odjela IFCC-a o nominaciji za tajnika izvršnog odbora navedenog odjela. Potrebne dokumente potrebno je do 15. studenog 2020. godine poslati na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Povjerenstvo za informiranje i odnose s javnošću

Kandidatura C-NPU

Poštovani,

IFCC poziva za kandidaturu člana u Povjerenstvu za nomenklaturu, svojstva i jedinice (C-NPU). Svoje prijave pošaljite na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 15. studenog 2020. godine. 

Povjerenstvo za informiranje i odnose s javnošću

31. simpozij HDMBLM

Poštovane kolegice i kolege,

zahvaljujemo Vam se na iskazanom velikom interesu za Simpozij. Sve do sada učinjene registracije su zaprimljene i evidentirane te nije potrebno ponovo se prijavljivati kako bi izbjegli višestruke registracije. Upute i poveznicu za pristup Simpoziju dobit ćete nakon 13. listopada 2020. na e-mail adresu navedenu prilikom registracije.

Prijavljeni sudionici koji nisu članovi HDMBLM trebaju izvršiti uplatu kotizacije u iznosu 50,00 kuna do 13. listopada 2020.

Program Simpozija i ostale informacije nalaze se u prilogu. Svi zainteresirani koji se do sad još nisu registrirali mogu to učiniti putem poveznice: http://www.hdmblm.hr/hr/31-simpozij do 13. listopada 2020. do 24:00.

Organizacijski odbor Simpozija

Pošaljite nam e-mail...

Kontakt

  • +385 (0) 1 48 28 133
  • Boškovićeva 18
    Zagreb
    Hrvatska
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.